If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
и аз като търсех джанти на много места ми казаха, че 5х100 стават. дори ми препоръчаха джанти от ауди и пасат. имало някакви врътки по напасването, но иначе всичко е ОК
Не се излагаи , как ще сложиш 5х100 ще стане но има голямо напрежение в болтовете и недаи боже да влезеш в някоя сериозна дупка .после болтовете почват да се късат като ги развиваш . По добре не се занимаваи.А един приятел има 17 5х98 последно ми говореше че иска да ги маха но не знам дали не ги е махнал вече ,ако искаш мога да го питам
Хора сега аз имам проблем.Вземах си едни джанти много добри(благодарско на колегата от форума) 16 цолови,обаче проблем,днес реших да ги сложа само да ги видя как ще стоят. И именно тогаава открих че не мога да стегна болтовете, понеже главите им са малки и влизат прекалено на вътре в конуса на джантата.Както и да е ,стегнах ги и покарах малко.Оказа се че се разхлабват.Та целия ми проблем е откъде да си взема болтове за лети джанти,че досега с такова нещо не се бях сблъсквал.Ако някои може да помоцне ,ще съм много благодарен
Comment